Uteservering med perfekt beliggenhet

Få ting er mer sommerlig enn en idyllisk uteservering på sommeren der man sammen med venner, familie eller kolleger kan nyte en deilig stund under solens varmende stråler med god mat og drikke.

Bar Social Eating har uteservering på henholdsvis Tjuvholmen og ved Akerselva i Oslo.


BAR Vulkan har ikke bare en meget idyllisk uteservering langs Akerselva med plass til 100 gjester, men også kanskje Oslos beste takterrasse der dere kan nyte mat og drikke med en spektakulær utsikt over hele hovedstaden. Takterrassen har plass til 200 personer og kan, i likhet med vår uteservering, reserveres for sommerfester eller andre arrangementer.


I tillegg til uteservering kan BAR Vulkan også tilby en mezzanine med plass til tredve gjester og i selve restauranten har vi plass til 140 personer.


På BAR Tjuvholmen finner du en uteservering i nydelige omgivelser helt nede i vannkanten med plass til hundre personer. Med et mangfold av arkitektoniske uttrykk som smelter sammen med herlig skjærgårdsnatur, er dette det perfekte stedet å holde en sommerfest eller ha en hyggelig aften med gode venner, mat og drikke.


Konseptet social eating betyr ganske enkelt at dere bestiller forskjellige småretter som deles mellom alle. Her er det noe for alle enten man er vegetarianer, fiskeelsker eller kjøttentusiast, og det finnes naturligvis noe til den søte tann. Begge restauranter har velutstyrte barer der erfarne bartendere kan mikse sammen de deiligste sommer- cocktails.


Dersom du ønsker å bestille bord på vår uteservering i Oslo eller på Tjuvholmen, eller har spørsmål angående mat, drikke eller noe annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Vi gleder oss til å servere dere!