Takterrasse med delikat servering

Drømmer dere om en takterrasse til sommerfesten?

BAR Vulkan ligger sentralt ved Akerselva i hovedstaden og her kan vi tilby kanskje Oslos beste takterrasse med utsikt over hele byen. Enten dere er et større selskap eller bare noen venner som ønsker å tilbringe en hyggelig stund med spennende mat og forfriskende drikke, er vår rooftop det perfekte stedet.


Dette er en takterrasse som har plass til 200 personer og kan derfor fungere som en ideell lokasjon til den store sommerfesten. Dersom dere er mer enn hundre personer som ønsker å bruke terrassen, er det bare å sende en e-post til micaela@barsocialeating.no. Vi har lang erfaring med å holde events og arrangementer på vår takterrasse, og gjennom et tett samarbeid med Scandic Hotel og Mathallen, er vår takterrasse og restaurant også velegnet til kurs- og konferansevirksomhet.


Social Eating er et konsept som ganske enkelt går ut på at vi serverer internasjonalt inspirerte småretter som dere så deler med hverandre på bordet. På denne måten får man smake på mange forskjellige retter med kjøtt, fisk eller vegetar. Med andre ord får du som gjest større valgfrihet og variasjon som passer til alle anledninger. Det er naturligvis også noe til den søte tann etter maten.


Når det gjelder maten har våre kokker tatt inspirasjon fra alle verdenshjørner for så å komponere egne velsmakende retter. Baren er velutstyrt og vår bartendere med høy faglig stolthet er alltid på jakt etter nye og friske oppskrifter på cocktails, noe som passer perfekt for en aften på vår takterrasse.


Har du spørsmål angående bestilling av bord, spesielle behov til et event eller andre ting, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.