Sosialt og hyggelig med After Work

Hva folk legger i begrepet “after-work” er naturligvis forskjellig, men for oss på Bar Social Eating i Stavanger og Oslo betyr after-work eventyrlige drinker og lekker mat.

For oss går det ut på å være sosial med hverandre og derfor serverer vi småretter som enkelt deles mellom alle. Våre førsteklasses kokker henter inspirasjon fra alle verdenshjørner og sørger med kyndige hender og friske råvarer for at deres selskap får prøve ut nye og spennende smaker. Det er naturligvis både fisk, kjøtt, vegetar og søtt, så alle med litt rumling i magen kan glede seg til fabelaktige smaksopplevelser.


For mange er after-work også den best mulige avslutning på en tøff arbeidsuke, og derfor sørger vi for de perfekte rammene uansett om dere er et stort eller lite selskap.


Ønsker du å se nærmere på menyene for de ulike restaurantene våre, kan de enkelt lastes ned ved å klikke linken til den ønskede restaurant. Her kan man også bestille bord på forhånd og ta en titt i galleriene våre.


Dersom dere ønsker å holde en privat after-work i et eget rom eller leie et helt lokale, er det bare å ta kontakt med våre restauranter for mer informasjon. Vi kan også holde arrangementer som firmafest, sommerfest, julebord eller andre større sammenkomster.


Har dere spesielle ønsker eller hensyn som skal tas i forbindelse med for eksempel allergi, er det bare å ringe den gjeldende restaurant, så skal vi gjøre vårt aller beste for å imøtekomme alle behov. Vårt mål er å tilby optimale forutsetninger for en hyggelig after-work.


Du finner oss både på Tjuvholmen / Aker Brygge og Vulkan!