Rooftop - Nyt utsikt og idyll

Er dere på jakt etter byens beste rooftop-terrasse i hovedstaden, er det bare å ta turen til BAR Vulkan som ligger sentralt plassert ved Akerselva.

Med plass til hele 200 gjester er vår rooftop-terrasse meget populær i sommermånedene, både som en del av restauranten, men også som en fantastisk lokasjon for events og arrangementer. 


Utsikten over Oslos skyline er perfekt når man sammen med gode venner eller kollegaer vil ha en annerledes og spesiell aften under solen på vår rooftop-terrasse. Våre kjøkkensjefer henter inspirasjon fra hele verden når de komponerer småretter av fisk, kjøtt og vegetar, som dere sammen kan dele ved bordet. Det er nettopp dette konseptet Social Eating går ut på, at man deler med hverandre. BAR Vulkan har også en meget velutstyrt bar der våre bartendere med høy faglig stolthet står klare til å mikse sammen de lekreste cocktails. 


I tillegg til en rooftop-terrasse har BAR Vulkan også en idyllisk uteservering nede ved Akerselva som kan ta opptil 100 personer. Innendørsrestauranten med et spesielt designet interiør tar 140 personer, og om dere er et mindre selskap kan vi anbefale vår mezzanine med plass til tredve gjester der dere sitter adskilt fra resten av lokalet. 


BAR Vulkan har også et tett samarbeid med Hotel Scandic og Mathallen, og er derfor et opplagt valg til kurs- og konferansevirksomhet.


Har dere spørsmål angående booking av vår rooftop-terrasse eller noen spesielle behov i forhold til å holde et event, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å gi dere en uforglemmelig aften!