På tide med årets sommerfest?

Leter du etter det feteste stedet å holde en sommerfest, er det verdt å lese videre.

Bar Social Eating har restauranter i Oslo og på Tjuvholmen med uteserveringer i supre beliggenheter som vi leier ut til sommerfest og andre arrangementer og events.


BAR Tjuvholmen ligger i Oslos havnebasseng og med en uteservering i solen langs vannkanten, er alt lagt til rette for en vellykket sommerfest som vil leve lenge i minnet til alle festdeltagere. Selve området preges av mange forskjellige og spennende arkitektoniske uttrykk, og uterommet er spesielt gjennomført. Uteserveringen har plass til hundre spisende og drikkende gjester, og kan også leies eksklusivt deler av året. Dersom det skulle regne, ikke fortvil, deres sommerfest flytter bare innendørs til den åpne restauranten som tar 120 gjester.


BAR Vulkan er vår restaurant sentralt i hovedstaden, og her tilbyr vi Oslos kanskje mest spektakulære takterrasse med utsikt over hele byen. Terrassen tar opp til 200 gjester og vi sørger for en internasjonal og spennende meny til deres sommerfest. Dersom man har høydeskrekk har vi også en idyllisk uteservering langs Akerselva hvor det er plass til hundre gjester. Selve restauranten innendørs holder 140 personer, men om dere er et lite selskap som ønsker å holde dere litt for dere selv, anbefaler vi vår mezzanine med plass til tredve personer.


Bar Social Eating har lang erfaring med å holde sommerfest, julebord og andre evenementer. Med ferske råvarer, mesterlige kokker og velutstyrte cocktailbarer sørger vi for en vellykket fest. Har du spesielle ønsker eller spørsmål angående våre lokaler, er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt best for å imøtekomme alle deres behov.