Ønsker du å leie selskapslokaler?

Er du på utkikk etter å leie selskapslokaler litt utenom det vanlige?

Det å leie selskapslokaler er ofte vanskelig da både pris, lokasjon og tidspunkt skal passe sammen. Bar Social Eating har restauranter i Stavanger, Oslo og på Tjuvholmen, hver med sitt eget særpreg.


Sistnevnte, BAR Tjuvholmen, ligger i nydelige omgivelser i Oslos moderne havnebassengsområde og her kan du leie selskapslokaler som bærer store variasjoner av arkitektoniske uttrykk, og med en uteservering helt ned i vannkanten, er dette de perfekte selskapslokaler til for eksempel en sommerfest. Her er det plass til 120 personer i restauranten, samt 100 personer på uteserveringen.


På BAR Vulkan i Oslo kan vi tilby en idyllisk uteservering langs Akerselva og en takterrasse med panoramautsikt over hele vår vakre hovedstad med plass til 200 personer. I selve restauranten har vi plass til 140 gjester, og om dere er et mindre selskap som ønsker å leie lokaler vil vi anbefale vår mezzanine som tar 30 personer.


BAR Stavanger ligger meget sentralt midt i byen og har restaurant og bar over to etasjer, samt en nattklubb i kjelleretasjen. Alle nivåer har en egen bar og er derfor perfekt om dere skal leie selskapslokaler til store eller små arrangementer.


Vi har lang erfaring med å holde vellykkede events og selskaper. Med perfekte lokaler, service av høy klasse og spennende mat med inspirasjon fra alle hjørner av kloden, sørger vi for at deres event blir minneverdig og spesielt.


Om dere har spørsmål angående leie av selskapslokaler eller dere har spesielle ønsker i forhold til den pågjeldende aften, er det bare å ta kontakt.