Mezzanine på Bar Vulkan - En opplevelse du sent glemmer

På restaurant BAR Vulkan kan du bruke vår mezzanine til bespisning for opp til tredve personer.

Her vil dere kunne holde julebord, nyttårsfest eller andre tilstelninger. Restauranten har lang erfaring med å arrangere events og dersom dere har spesielle ønsker for hvordan dere vil bruke vår mezzanine, vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme disse.


I tillegg til mezzanine, har BAR Vulkan en takterrasse der opptil to hundre gjester kan nyte en spektakulær utsikt over hovedstaden. Selve restauranten kan motta opptil 140 personer, mens uteserveringen ved idylliske Akerselva holder hundre gjester. Med andre ord kan vi både holde store og små selskap. Vi kan også tilby vår restaurant, inkludert mezzanine og takterrasse, som en perfekt lokasjon for kurs og konferanser da vi også har et tett samarbeid med Scandic Hotell og Mathallen.


Planlegger du et arrangement med mer enn hundre personer er det bare å sende en forespørsel på e-post til micaela@barsocialeating.no, så skal vi svare deg så hurtig som mulig.


Konseptet Social Eating går ut på at vi serverer småretter som dere kan dele med hverandre. Våre eminente kjøkkensjefer henter inspirasjon fra alle verdenshjørner og kombinerer dette til en eventyrlig og enestående meny som består av fisk, kjøtt, vegetar og naturligvis noe til den søte tann. For våre gjester betyr dette en større grad av valgfrihet og variasjon, som i tillegg kan tilpasses alle anledninger.


Ønsker du å booke plass på vår mezzanine, restaurant eller takterrasse, er det bare å ta kontakt så sørger vi for et velsmakende og vellykket arrangement.