Lønningspils med någo attåt

Er det på tide med en lønningspils?

Bar Social Eating har restauranter i Oslo, Stavanger og på Tjuvholmen i vakre omgivelser. Bestiller dere bord hos oss er det ikke bare en vanlig lønningspils på hjørnet, men en opplevelse som inkluderer en spennende og unik meny.


Våre kjøkkensjefer henter sin inspirasjon fra hele verden og har utfra dette satt sammen en helt egen meny av småretter som dere kan dele med hverandre. Konseptet Social Eating går nemlig ut på nettopp å dele de ulike rettene på en uformell og avslappet måte der dere bruker den tiden dere ønsker. Med ferske råvarer av høy kvalitet kan dere velge blant vegetar, kjøtt og fisk, og det finnes naturligvis noe søtt til å avslutte deres lønningspils med.


Nå er det ikke alle som elsker øl like mye som vi gjør og derfor står våre kompetente og kreative bartendere klare til å lage spennende cocktails som passer enhver smak. Ønsker dere å arrangere lønningspils uten å måtte forholde dere til andre gjester, er det bare å ta kontakt med den gjeldende restaurant for et chambre separee.


På BAR Vulkan kan dere nyte lønningspils på uteserveringen i idylliske omgivelser ved Akerselva eller på takterrassen med en fantastisk utsikt over vår vakre hovedstad, mens BAR Tjuvholmen tilbyr uteservering ved vannkanten og et mangfold av arkitektoniske uttrykk. Vi har også mulighet til å ha større selskaper, og har lang erfaring med å arrangere vellykkede events.


Har dere spørsmål angående maten, bestilling av bord eller noe annet, er dere naturligvis hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.