Leie chambre separee?

Leter du etter et Chambre Separee til et jubileum, julebord eller en annen spesiell anledning, er det bare å lese videre.

Bar Social Eating, med restauranter i Stavanger og Oslo, har lang erfaring med events av forskjellige typer og dersom det er ønskelig tilbyr vi et Chambre Separee der dere sitter adskilt og i fred på restauranten.


Dersom du klikker deg inn på den enkelte restaurant, vil du hurtig kunne bestille et Chambre Separee online eller ved å ringe restauranten. Vi har lokaler som passer både store og små selskap, og dersom dere har spesielle ønsker, ikke nøl med å ta kontakt. For oss er det viktigste at deres arrangement blir vellykket og det gjør vi ved å legge vekt på ferske kvalitetsråvarer, upåklagelig service og en vilje til å gjøre det lille ekstra.


Konseptet bak Bar Social Eating er fundert i det sosiale aspektet ved å spise sammen og derfor serverer vi forskjellige småretter som våre gjester deler med hverandre. Man kan si følger ordtaket “sharing is caring”, og vi opplever også at våre gjester setter pris på dette. Vi serverer både kjøtt- og fiskeretter, samt vegetarmat og naturligvis også noen deilige søtbiter.


Har dere allergihensyn som skal tas, bes vi om at dette opplyses ved bestilling av et Chambre Separee. Den aktuelle restaurants meny ligger her på våre nettsider og kan enkelt og hurtig lastes ned. Her kan man også se et bildegalleri av våre restauranter og valgmuligheter for Chambre Separee.


Vi ønsker velkommen til en smaksrik og sosial aften.Du finner oss i både Oslo (Tjuvholmen / Aker Brygge, Vulkan) og Stavanger!