Fredagspils med stil

Er det på tide å arrangere en fredagspils med jobben?

Mange arbeidsplasser bruker blant annet fredagspils som en måte å gi noe tilbake til deres ansatte, og på Bar Social Eating kan vi tilby et perfekt utgangspunkt for å avslutte arbeidsuka på den best tenkelige måte.


Social Eating er et konsept, som navnet indikerer, basert på det sosiale aspektet ved å gå ut sammen. Maten blir servert som småretter der dere deler med hverandre på bordet, istedet for at alle velger hver sin rett. På denne måten legger vi opp til en fredagspils med en stor grad av valgfrihet der man får smake på mange forskjellige matretter. Våre kjøkkensjefer henter inspirasjon fra alle verdenshjørner og komponerer deretter spesielle og spennende småretter for dere å nyte mens dere skyller ned en velfortjent fredagspils.


Dersom dere ønsker et chambre separee kan dette la seg gjøre på våre restauranter. Ta bare kontakt med BAR Vulkan, BAR Tjuvholmen eller BAR Stavanger for å bestille bord.


Vi har lang erfaring i å arrangere både større og mindre events, og på BAR Vulkan som samarbeider tett med Scandic Hotell og Mathallen, kan vi også tilby spesielle avtaler for konferanse- og kursvirksomhet. Denne restauranten har også en takterrasse der dere kan nyte en fredagspils med utsikt over hele byen, eller dere kan ta plass på vår idylliske uteservering rett ved Akerselva.


Ønsker dere noe mer ekstravagant enn fredagspils er alle våre restauranter utstyrt med en cocktailbar der erfarne bartendere mer enn gjerne mikser sammen en spennende og velsmakende cocktail.


Har dere spørsmål eller spesielle ønsker, er det bare å ta kontakt med restauranten, så lover vi å gjøre vårt beste for å komme dere i møte. Med lang erfaring i å arrangere vellykkede events, kan vi garantere en komplett fredagsopplevelse.