For deg som tenker julebord

Så er det den tiden på året da man skal holde julebord, og dersom dere ikke har funnet noen passende julebordlokaler er det bare å lese videre.

For mange er julebord en av årets virkelig store høydepunkter og da sier det seg selv at valg av julebordlokaler er viktig i for at det skal bli ordentlig vellykket.


Bar Social Eating har lang erfaring med å arrangere events og større selskaper, så uansett hvilken av våre restauranter dere velger, sørger vi for å tilføre det lille ekstra som skal til for at årets julebord blir en minneverdig opplevelse for alle deltakere.


Uansett om dere velger julebordlokaler på BAR Vulkan i Oslo, BAR Stavanger eller BAR Tjuvholmen, sørger våre eminente kokker for å diske opp med deilig julemat, godt øl og upåklagelig service. Vårt mål er at deres julebord blir en uforglemmelig opplevelse både sosialt og i forhold til mat og drikke. Dersom det er spesielle ønsker eller dere har spørsmål om våre julebordlokaler, er det bare å ta telefonen og ringe til restauranten, så skal vi gjøre vårt beste for å komme dere i møte.


Alle våre restauranter har velutstyrte barer der erfarne bartendere står klare til å lage forfriskende og deilige cocktails når juleølen blir for tung. Vi har lang erfaring med events, både store og små, så ikke nøl med å ta kontakt når dere skal bestille julebordlokaler.


Dersom dere ønsker et litt annerledes julebord i spesielle julebordlokaler, er Bar Social Eating det rette valget. Vi står klare til å holde årets fest, og alt dere skal gjøre er å dukke opp med godt humør så står vi for resten.