Eventlokale - Passer for ethvert event

Når man skal velge et eventlokale er det mange faktorer å ta hensyn til.

Beliggenhet, størrelse, matservering og lignende er avgjørende i forhold til hva slags event man skal arrangere. Bar Social Eating har fungert som eventlokale til mange vellykkede arrangementer, og våre erfarne medarbeidere sørger for at det hele blir gjennomført uten noen problemer.


Bar Social Eating kan tilby eventlokale sentralt i Oslo og Stavanger, samt på idylliske Tjuvholmen i Oslos moderne havnebasseng.


BAR Vulkan ligger ved Akerselva i Oslo og her finnes det flere muligheter for dere som skal holde et event. På sommeren kan vi spesielt anbefale vår takterrasse som det perfekte eventlokale med plass til hele 200 gjester. Denne restauranten har også en idyllisk uteservering langs elva, en mezzanine med plass til tredve gjester, samt selve restauranten som kan holde 140 spisende gjester. BAR Vulkan samarbeider tett med Scandic Hotel og Mathallen, hvilket gjør det til et perfekt eventlokale for kurs og konferanser.


BAR Tjuvholmen ligger nydelig til blant et mangfold av arkitektoniske uttrykk og har fungert som eventlokale til mange forskjellige arrangementer. Også her har vi en stor uteservering plassert i luftige omgivelser helt nede i vannkanten, mens selve restauranten i flotte åpne lokaler har plass til 120 gjester.


BAR Stavanger ligger sentralt midt i byen og dette er et eventlokale som består av restaurant og bar i to etasjer, samt en nattklubb i kjelleretasjen.


Ta kontakt med oss på e-post eller telefon dersom dere ønsker å bestille eventlokale eller dere har spørsmål angående mat, drikke eller andre forespørsler i forbindelse med arrangementet.